24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

020-201 9097

Loodgieter Rivierenbuurt

Loodgieter RivierenbuurtZoekt u een loodgieter in Rivierenbuurt? Onze loodgieter Rivierenbuurt service is 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijk installatie en onderhoud werkzaamheden aan leidingwerk, afvoer systemen, cv installatie of aan het riool systeem.

Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor alle mogelijke spoedgevallen. Lekkage, verstopping, cv of riool problemen? Wij komen direct naar u toe en kunnen vaak al binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen aan te pakken.

Direct contact met onze loodgieter Rivierenbuurt service, bel 020-2019097.

Loodgieter Rivierenbuurt 24 uur spoed

Ons loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van spoed opdrachten. Lekkage, verstopping, riool problemen of problemen met uw centrale verwarming? Onze loodgieter Rivierenbuurt service staat 24 uur per dag voor u klaar.

Alle loodgieters beschikken over een goed uitgeruste servicebus waar alle nodige loodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om een spoedklus goed, vakkundig en professioneel op te lossen. Wij kunnen dan ook in vrijwel alle gevallen het probleem in één keer oplossen, een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig!

Onze loodgieter Rivierenbuurt 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • Lekkage
  • Verstopping
  • CV problemen
  • Riool problemen
  • daklekkage

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen? Bel dag en nacht onze loodgieter Rivierenbuurt service via 020-2019097.

Loodgieter Amsterdam serviceLoodgieter Amsterdam service

Ons loodgietersbedrijf is al meer dan 20 jaar actief in Amsterdam en omgeving, wij hebben dan ook ruime ervaring in het loodgietersvak. Laat u door ons loodgieter of installatie werkzaamheden uitvoeren, dan weet u dus altijd 100% zeker dat dit goed, vakkundig en professioneel gebeurt.

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf, of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage of installeren van nieuw sanitair, onze loodgieter Amsterdam service staat voor u klaar. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor het inplannen van een afspraak, daarnaast is onze loodgieter 24/7 service dag en nacht te bereiken voor alle noodgevallen.

Direct contact met onze loodgieter service, bel 020-2019097.

Kaba
ABUS
AXA
CISA
BUVA
DOM
DORMA
FUHR
GU
HOPPE
LIPS
IKON
Yale
ISEO
Dulimex
Pfaffenhain
SECU
Mauer
M&C
Mul-t-lock
EVVA
NEMEF