24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

020-201 9097

Riolering Amsterdam

Riolering AmsterdamRiolering Amsterdam: Heeft u riool problemen in Amsterdam? Ons loodgietersbedrijf staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar bij alle mogelijke riool problemen.

Stank overlast, een borrelend riool, zit het riool verstopt of heeft u last van lekkage? Onze riolering Amsterdam specialisten staan voor u klaar. Bel ons servicenummer 020-201 9097 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Riolering service 24/7

Onze riolering service staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Bij nood kunnen wij zelfs al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Wij beschikken over zowel de kennis als de apparatuur om ieder riool probleem goed en professioneel aan te pakken. Of her riool nu moet worden leeggezogen of doodgespoten, wij hebben het materieel!  Ook kunnen wij riool delen uitgraven bij hardnekkige verstoppingen of schade aan het riool systeem.

Voor dat we gaan graven of breken doen wij altijd eerst een riool inspectie, dit doen wij doorgaans met onze camera inspectie systemen om alles goed in beeld te brengen en exact in kaart te brengen waar het probleem zich bevind.

Direct contact met onze loodgieters in Amsterdam? Bel  020-201 9097.

 

Loodgieter Amsterdam 24 uur service

Onze loodgieter Amsterdam 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor alle mogelijke spoedgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen, ketel storingen of riool problemen? Onze vakmensen staan voor u klaar om u te helpen.

Onze loodgieter Amsterdam 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen
  • ketel storingen
  • daklekkages

Direct contact met ons loodgietersbedrijf? Bel dag en nacht 020-201 9097.
Loodgieter Amsterdam service

Loodgieter Amsterdam service

Ons loodgietersbedrijf is al meer dan 20 jaar actief in Amsterdam en omgeving, wij hebben dan ook ruime ervaring in het loodgietersvak. Laat u door ons loodgieter of installatie werkzaamheden uitvoeren, dan weet u dus altijd 100% zeker dat dit goed, vakkundig en professioneel gebeurt.

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf, of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage of installeren van nieuw sanitair, onze loodgieter Amsterdam service staat voor u klaar. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor het inplannen van een afspraak, daarnaast is onze loodgieter 24/7 service dag en nacht te bereiken voor alle noodgevallen.

Direct contact met onze loodgieter service, bel 020-2019097.

Kaba
ABUS
AXA
CISA
BUVA
DOM
DORMA
FUHR
GU
HOPPE
LIPS
IKON
Yale
ISEO
Dulimex
Pfaffenhain
SECU
Mauer
M&C
Mul-t-lock
EVVA
NEMEF