24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

020-201 9097

Lekkage service Amsterdam

Lekkage service AmsterdamOnze lekkage service staat dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen kunnen wij al binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen snel, goed en professioneel te verhelpen.

Wij werken in heel Amsterdam en directe omgeving, alle monteurs hebben de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen om alle lekkages snel, goed en in één keer op te lossen. Hierdoor is een vervolg afspraak bij ons dan ook vrijwel nooit nodig.

Direct contact met onze lekkage service Amsterdam? Bel 020-201 9097.

Loodgieter Amsterdam 24 uur service

Onze loodgieter Amsterdam 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor alle mogelijke spoedgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen, ketel storingen of riool problemen? Onze vakmensen staan voor u klaar om u te helpen.

Onze loodgieter Amsterdam 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen
  • ketel storingen
  • daklekkages

Direct contact met ons loodgietersbedrijf? Bel dag en nacht 020-201 9097.

Loodgieter Amsterdam serviceLoodgieter Amsterdam service

Ons loodgietersbedrijf is al meer dan 20 jaar actief in Amsterdam en omgeving, wij hebben dan ook ruime ervaring in het loodgietersvak. Laat u door ons loodgieter of installatie werkzaamheden uitvoeren, dan weet u dus altijd 100% zeker dat dit goed, vakkundig en professioneel gebeurt.

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf, of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage of installeren van nieuw sanitair, onze loodgieter Amsterdam service staat voor u klaar. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor het inplannen van een afspraak, daarnaast is onze loodgieter 24/7 service dag en nacht te bereiken voor alle noodgevallen.

Direct contact met onze loodgieter service, bel 020-2019097.

Kaba
ABUS
AXA
CISA
BUVA
DOM
DORMA
FUHR
GU
HOPPE
LIPS
IKON
Yale
ISEO
Dulimex
Pfaffenhain
SECU
Mauer
M&C
Mul-t-lock
EVVA
NEMEF