24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

020-201 9097

Installatie en Onderhoud

 Installatie en OnderhoudInstallatie en Onderhoud werkzaamheden laten uitvoeren? Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en kunnen alle mogelijk onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan cv, ketel, leidingwerk en riolering.

Wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u ons 7 dagen in de week bereiken voor het maken van een afspraak, wilt u liever een offerte aanvragen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoonnummer 020-201 9097.

 Installatie en Onderhoud cv ketel

Wij kunnen een onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw cv ketel, geiser, boiler of complete centrale verwarming. Wij raden het aan om minimaal eens in de twee jaar uw ketel een onderhoudsbeurt te geven. Dit voorkomt uitstoot van schadelijke stoffen zoals koolmonoxide, het komt de brandveiligheid ten goede en het zorgt ervoor dat de verbranding in uw ketel beter verloopt met als resultaat dat u w ketel een beter rendement levert.

Direct een afspraak inplannen om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw cv ketel, HR ketel, boiler of geiser? Bel 020-201 9097.

Installatie werkzaamheden

Wilt u nieuw sanitair laten plaatsen, nieuwe radiatoren laten plaatsen, een vaatwasser laten aansluiten door onze loodgieter of leidingwerk laten verleggen/aanleggen? Dan bent u bij ons loodgietersbedrijf in Amsterdam aan het juiste adres.

Wij werken uitsluiten met gekwalificeerd personeel die alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden snel, goed en vakkundig kunnen oplossen. Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan.

Loodgieter Amsterdam 24 uur service

Onze loodgieter Amsterdam 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor alle mogelijke spoedgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen, ketel storingen of riool problemen? Onze vakmensen staan voor u klaar om u te helpen.

Onze loodgieter Amsterdam 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen
  • ketel storingen
  • daklekkages

Direct contact met ons loodgietersbedrijf? Bel dag en nacht 020-201 9097.
Loodgieter Amsterdam service

Loodgieter Amsterdam service

Ons loodgietersbedrijf is al meer dan 20 jaar actief in Amsterdam en omgeving, wij hebben dan ook ruime ervaring in het loodgietersvak. Laat u door ons loodgieter of installatie werkzaamheden uitvoeren, dan weet u dus altijd 100% zeker dat dit goed, vakkundig en professioneel gebeurt.

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf, of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage of installeren van nieuw sanitair, onze loodgieter Amsterdam service staat voor u klaar. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor het inplannen van een afspraak, daarnaast is onze loodgieter 24/7 service dag en nacht te bereiken voor alle noodgevallen.

Direct contact met onze loodgieter service, bel 020-2019097.

Kaba
ABUS
AXA
CISA
BUVA
DOM
DORMA
FUHR
GU
HOPPE
LIPS
IKON
Yale
ISEO
Dulimex
Pfaffenhain
SECU
Mauer
M&C
Mul-t-lock
EVVA
NEMEF