24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

020-201 9097

Loodgieter 24/7 Service

Loodgieter 24/7 ServiceMet spoed een loodgieter nodig? Onze loodgieter Amsterdam 24/7 service is dag en nacht bereikbaar voor alle mogelijke noodgevallen. Lekkage, geen warm water of zit de wc verstopt? Onze erkende loodgieter 24/7 service staat dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen.

Naast onze 24/7 service kunt u natuurlijk ook bij ons loodgietersbedrijf terecht voor alle klussen waar geen of minder haast bij is. Wilt u bijvoorbeeld nieuw sanitair laten plaatsen, toilet of badkamer laten renoveren of een buitenkraan laten plaatsen? Neem dan gerust contact op met onze loodgieter in Amsterdam om een afspraak in te plannen.

Direct contact met een loodgieter in Amsterdam? Bel 020-201 9097.

 

Loodgieter Amsterdam 24/7 service

Onze loodgieter Amsterdam 24/7 Service is dag en nacht te bereiken voor alle mogelijke spoedgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen, ketel storingen of riool problemen? Onze vakmensen staan voor u klaar om u te helpen.

Onze loodgieter Amsterdam 24/7 Service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen
  • ketel storingen
  • daklekkages

Direct contact met ons loodgietersbedrijf? Bel dag en nacht 020-201 9097.
Loodgieter Amsterdam service

Loodgieter Amsterdam

Ons loodgietersbedrijf is al meer dan 20 jaar actief in Amsterdam en omgeving, wij hebben dan ook ruime ervaring in het loodgietersvak. Laat u door ons loodgieter of installatie werkzaamheden uitvoeren, dan weet u dus altijd 100% zeker dat dit goed, vakkundig en professioneel gebeurt.

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf, of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage of installeren van nieuw sanitair, onze loodgieter Amsterdam service staat voor u klaar. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor het inplannen van een afspraak, daarnaast is onze loodgieter 24/7 spoed dag en nacht te bereiken voor alle noodgevallen.

Direct contact met onze loodgieters, bel 020-2019097.

Kaba
ABUS
AXA
CISA
BUVA
DOM
DORMA
FUHR
GU
HOPPE
LIPS
IKON
Yale
ISEO
Dulimex
Pfaffenhain
SECU
Mauer
M&C
Mul-t-lock
EVVA
NEMEF